Tervetuloa!

Palvelut

Haluamme tehdä asiakkaillemme auton hankinnan mahdollisimman joustavaksi. Auton hankintaan liittyy yleensä eri vakuutusten ja rahoituksen järjestelyt. Teemme nämä kaikki asiakkaan puolesta, joten asiakas voi sopia automyyjämme kanssa kaikki vakuutus sekä rahoitusasiat.

Tarjoamme myös meiltä ostettuihin autoihin lisätakuuta. Lisätakuu tuo turvaa käytetyn auton hankintaan, sillä se vähentää isojen korjauskulujen riskiä.

Ota yhteyttä

Meiltä saat

Hankimme valikoimaamme ainoastaan hyväkuntoisia, hyvin varusteltuja sekä hyvän huoltohistorian omaavia autoja. Automme ovat siis huollettuja ja katsastettuja mikä tuo luotettavuutta ja turvallisuutta käytetyn auton hankintaan.

Mikäli asiakas haluaa lisävarustella ostamaansa autoa, alihankkijoidemme kautta asiakas saa autoonsa lisälämmittimet, varashälyttimet, lasien tummennukset, alustasarjat, alumiinivanteet renkaineen sekä myös muita lisävarusteita ammattitaidolla asennettuna. Auton oston yhteydessä nämä kaikki saadaan sisällytettyä mahdolliseen rahoitukseen, joten niistä ei koidu suuria kertahankintakuluja.

Rahoitus

Autorahoitus mahdollistaa asiakkaallemme turvallisen ja helpon tavan rahoittaa auton ostaminen. Autorahoituksen vakuutena toimii ostettava auto ja kuukausierät ovat sovittavissa jokaisen talouteen sopiviksi. Autorahoitus on mahdollista saada jopa 20 vuotta vanhoihin autoihin. Rahoituksen saamisen vaatimuksena on säännölliset tulot, ei luottohäiriömerkintöjä ja yleisesti 21 vuoden ikä.

Autorahoituksen pituus riippuu ostettavan auton iästä ja hinnasta, mutta jopa 5 vuoden mittainen autorahoitus on mahdollista.

Selaa valikoimaa